امروزه برند پروتئین پاراج ایرانیان یکی از با کیفیت ترین محصولات غذایی و دارویی درکشور هایی آسیایی می باشد.
انواع آلایشات دامی گاو شامل
هزارلا گاو، دنبلان گاو، نرينه گاو، آئورت گاو، تاندون گاو، نخاع گاو، خرخره گاو، سيرابى گاو، نگارىگاو، پاچه گاو، كيسه سفرا گاو، شيردان گاو، دم گاو، روده گاو، آسيل گاو، جيگر سفيد گاو، روده شيرين گاو، زردپى گاو، چربى گاو، مغز گاو، لپ گاو، پوست پاچه گاو
انواع آلایشات دامی گوسفند شامل
دنبلان گوسفند، نرينه گوسفند، پاچه گوسفند، پوست پاچه گوسفند، خرخره گوسفند، سيرابى گوسفند، كيسه سفرا گوسفند، شيردان گوسفند، روده شيرين گوسفند، روده گوسفند ، چربى گوسفند
انواع آلایش دامی خوک شامل :
پاچه خوک، لب خوک، لپ خوک، گوش خوک و ....
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
از سه بخش ابتدایی معده گاو سیرابی گاو فرآوری میشود که شامل هزارلا، نگاری و سیرابی می باشد.
سیرابی یک بافت عضلانی خوراکی از معده ی گاو می باشد، که برای مصرف خوراکی باید با دقت بسیاری تمیز گردد. و برای 2 الی 3 ساعت در آب نمک جوشانده و نرم شود.
این محصول در بسیاری از مناطق دنیا مصرف خوراکی داردو به روش های مختلفی طبخ می شود.
همچنین دارای خواص درمانی بسیاری است که از جمله آن می توان به درمان کم خونی، زخم معده و افسردگی اشاره کرد.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
سومین معده ی حیوانات چهار معده ای هزارلا است که بین شیردان و نگاری قرار دارد و از نگاری درشت تر و بزرگتر است.
هزارلا عضوی کرویشکل است و بافتی عضلانی دارد که سطح این عضو از پرزهای کوتاه پوشیده شدهاست. وظیفه اصلی هزارلا کاهش اندازه ذرات غذا و جذب مقداری آب میباشد. چینهای فراوان سطح هزارلا ذرات گواردنی را به دام انداخته و با این کار بیشترین مقدار مواد مغذی را از آنها جذب میکنند. هزارلای گاو بیش از یکصد لایه دارد.
پس از اينکه مواد غذائى کاملاً جويده شد، وارد هزارلا مىشود، اين قسمت در حدود ۲۰ ليتر گنجايش دارد و داراى مقدار زيادى لايههاى ماهيچهاى قوى شبيه صفحههاى کتاب است که مواد غذائى وارده را فشار داده و آب آنها را جذب مىکنند.
هزارلا هيچ نوع مادهٔ ترشحى ندارد، ولى مقدار زيادى از آب و بعضى از اسيدهاى آلى بهوسيلهٔ هزارلا جذب مىشوند.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
بدون گارانتی
به بیضه گوسفند دُنبَلان گفته میشود و غدهای سفید و پر از چربی است.
در برخی نقاط دنیا این تصور وجود دارد که خوردن دنبلان باعث پرپشت شدن موی صورت (ریش و سبیل) می گردد، اما این مسئله از نظر علمی ثابت نشده است.
مراجع شیعه خوردن دنبلان را حرام می دانند.در خاورمیانه و کشورهای مدیترانهای دنبلان را به عنوان خوراک تهیه میکنند.در کشورهای دیگر دنبلان گوسفند پرطرفدار است.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
معدهٔ حقيقى گاو شيردان است و در حدود ۲۰ ليتر حجم دارد.
شیردان که منبع ویتامین های A و B و روی و آهن است در ایران و بسیاری کشورهای دیگر به همراه سیرابی مصرف میشود. ديوارهٔ اين قسمت از معده شيرههاى معده را ترشح مىکند که شامل کمتر از نيم درصد اسيد کلريدريک و دو آنزيم پپسين و رنين است.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
بدون گارانتی
نرینگی گوسفند با توجه به میزان پایین کلسترول و بالا بودن میزان پروتئین، هورمون ها، ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم مفید تلقی میشود
نرینگی گوسفند با توجه به میزان پایین کلسترول و بالا بودن میزان پروتئین، هورمون ها، ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم مفید تلقی میشود و در برخی کشورها (مانند چین و سایر کشورهای حوزه آسیا پاسیفیک) مصرف خوراکی دارد.
به عنوان مثال ورزشکاران چینی در المپیک 2008 از نرینه خشک شده برای افزایش استفامت خود استفاده میکردند. نرینگی را میتوان در سوپ ریخت و یا به عنوان مزه در کنار مشروبات الکی و آبجو استفاده کرد. در جاماییکا، نوعی سوپ از نرینگی تهیه میشود که تصور میشود در افزایش غرایز جنسی مشهور است.
مصرف خوراکی نرینگی از نظر علمای اسلام حرام است. نرینه همچنین به عنوان آدامس جویدنی برای تشویق و به عنوان یک راهکار درمانی برای سگها استفاده میشود.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
بدون گارانتی
زبان گوسفند مفیدتر از اکسپکتورانت و دیفن هیدرامین!
موادى چون جگر، قلوه، خوشگوشت (تيموس و لوزالمعده)، شكمبه، سيرابى و سيراب شيردان گوساله سرشار ويتامين ۱۲B، ويتامينA، فولات، نياسين، آهن و ساير مواد معدنى اند.
مصرف دل و زبان گوسفند میتواند در کاهش کمخونی موثر باشد.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
آئورت به صورت یک-تکه و سالم میباشد که ابتدا با آب (بدون مواد افزودنی) شستشو داده میشود و سپس ضایعات و چربی آن گرفته میشود و ...
آئورت به صورت یک-تکه و سالم میباشد که ابتدا با آب (بدون مواد افزودنی) شستشو داده میشود و سپس ضایعات و چربی آن گرفته میشود و رگهای اضافهی آن تمیز می شوند.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
تاندون پاچه گاو کاملا یک دست و سالم میباشد. در فرآیند تولید ابتدا از پا جدا میشود و پس از شستشو...
تاندون پاچه گاو کاملا یک دست و سالم میباشد. در فرآیند تولید ابتدا از پا جدا میشود و پس از شستشو با آب سرد – بدون مواد شوینده – ضایعات و چربی اضافی آن گرفته میشود و خشک میشود.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده خرخره گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
نام. خرخره گاو. نام انگلیسی. Beef Trachea.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده نخاع گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
نخاع گاو
نخاع یا مغز تیره، به بخشی از دستگاه عصبی مرکزی گفته میشود که در درون مجرای ستون مهرهها قرار دارد.
در آسیای جنوب شرقی و برخی از ایالتهای امریکا، نخاع به عنوان نوعی گوشت به فروش میرسد.
مصرف خوراکی نخاع از نظر علمای اسلام جایز نمی باشد و حرام است.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
در فضایی بین دنده 6 تا 9 قرار دارد وبه طور مساوی در چپ و راست خط میانی بدن قرار گرفته است.
نگاری ظاهری شبیه به کندوی عسل دارد و پیشین ترین حفره معده می باشد.
این محصول که در بسیاری از کشور ها مانند چین و ارمنستان مصرف خوراکی دارد، در واقع یکی از بخش های جدا شونده می باشد که بعد از پاکسازی و شستشوی دو بخش داخلی و بیرونی اش، اضافات آن گرفته می شود و در انتها به صورت منجمد فرآوری و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده لپ گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
گوشت موجود در لپ گاو در کشور چین و بعضی کشور ها مصرف خوراکی دارد.
این محصول پس از پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
از سه بخش ابتدایی معده گاو سیرابی گاو فرآوری میشود که شامل هزارلا، نگاری و سیرابی می باشد.
سیرابی یک بافت عضلانی خوراکی از معده ی گاو می باشد، که برای مصرف خوراکی باید با دقت بسیاری تمیز گردد. و برای 2 الی 3 ساعت در آب نمک جوشانده و نرم شود.
این محصول در بسیاری از مناطق دنیا مصرف خوراکی داردو به روش های مختلفی طبخ می شود.
همچنین دارای خواص درمانی بسیاری است که از جمله آن می توان به درمان کم خونی، زخم معده و افسردگی اشاره کرد.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
زرد پی همان رباط گردن گاو می باشد
زرد پی همان رباط گردن گاو می باشد که به رنگ زرد بوده و از قسمت های گوشت دار بدن گاو می باشد.
این محصول پس از پاکسازی و شستشوی دقیق، منجمد و بسته بندی می شود.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده روده گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
کل روده گاو حدود 33 الی 63 متر طول دارد و از دو قسمت روده باریک و روده بزرگ تشکیل شده که توسط دریچه ای به هم متصل می شوند و دارای لایه های مخاطی، زیر مخاطی وعضلانی هستند.
این محصول پس از پاکسازی نمک سود و بسته بندی می شود.
تفاوت آن با روده خشک شده در این است که روده خشک شده دیگر نمک سود نمی شود.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
در فضایی بین دنده 6 تا 9 قرار دارد وبه طور مساوی در چپ و راست خط میانی بدن قرار گرفته است.
نگاری ظاهری شبیه به کندوی عسل دارد و پیشین ترین حفره معده می باشد.
این محصول که در بسیاری از کشور ها مانند چین و ارمنستان مصرف خوراکی دارد، در واقع یکی از بخش های جدا شونده می باشد که بعد از پاکسازی و شستشوی دو بخش داخلی و بیرونی اش، اضافات آن گرفته می شود و در انتها به صورت منجمد فرآوری و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده تاندون گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
تاندون پاچه گاو کاملا یک دست و سالم میباشد. در فرآیند تولید ابتدا از پا جدا میشود و پس از شسشتو با آب سرد – بدون مواد شوینده – ضایعات و چربی اضافی آن گرفته میشود و خشک میشود.
این محصول پس از شستشوی کامل به صورت منجمد بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده آسیل گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
این محصول که در بعضی کشور های آسیایی از قبیل چین مصرف خوراکی دارد، پس از پاکسازی کامل، نمک سود می شود و سپس منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده نرینگی گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
این محصول با توجه به میزان پایین کلسترول و دارا بودن پروتئین و ویتامین و مواد معدنی ای مانند کلسیم و منیزیم مفید تلقی می شود ودر بعضی کشور های آسیایی از جمله چین مصرف خوراکی دارد.
نرینه پس از شستشو و پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده روده گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
کل روده گاو حدود 33 الی 63 متر طول دارد و از دو قسمت روده باریک و روده بزرگ تشکیل شده که توسط دریچه ای به هم متصل می شوند و دارای لایه های مخاطی، زیر مخاطی وعضلانی هستند.
این محصول پس از پاکسازی نمک سود و بسته بندی می شود.
تفاوت آن با روده خشک شده در این است که روده خشک شده دیگر نمک سود نمی شود.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده کله گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
گوشت موجود در صورت و کله گاو در بعضی کشورهای آسیایی مصرف خوراکی دارد.
این محصول پس از پاکسازی دقیق، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاچه گاو که بسیار لذید میباشد. در ایران به صورت کله پاچه با سایر بخش های خوراکی گاو سرو میشود.
پاچه گاو که در مقایسه با سایر ارگانهایش، کلسترول کمتر و پروتئین بیشتر دارد، خواص درمانی برای پوکی استخوان داشته و در بسیاری از کشورها مصرف خوراکی دارد.
این محصول پس از شستشو و پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده مغز گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
مغز گاو در کشور هایی مثل فرانسه، ایتالیا، چین و مکزیک مصرف خوراکی دارد.
این محصول پس از پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده زبان گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
زبان گاو بسیار متحرک، سفت و گوشت آلود می باشد.
از گوشت آن در بسیاری از کشور ها برای مصرف خوراکی استفاده می شود و با آن غذاهای لذیذی تهیه می شود.
این محصول پس از شستشو و پاکسازی به صورت منجمد و فرآوری و بسته بندی می شود.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده زبان گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
زبان گاو بسیار متحرک، سفت و گوشت آلود می باشد.
از گوشت آن در بسیاری از کشور ها برای مصرف خوراکی استفاده می شود و با آن غذاهای لذیذی تهیه می شود.
این محصول پس از شستشو و پاکسازی به صورت منجمد و فرآوری و بسته بندی می شود.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده اجزا داخلی شکم گوسفندی و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
این اجزا شامل قلب، کلیه و ریه می باشد.
این محصول بعد از پاکسازی، منجمد و بسته بندی می شود.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده طحال گوسفندی و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
طحال عضوی سیاه رنگ است که نزدیک معده قرار گرفته است.
این محصول که در بعضی کشورهای آسیایی مصرف خوراکی دارد، بعد از شستشوی کامل و پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده ریه سفید گوسفندی و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
ریه، شش یا همان جگر سفید گوسفند می باشد، که بیشتر کاربرد دارویی دارد، ولی در بسیاری کشور ها مصرف خوراکی یز دارد.
گاهی هم برای رژیم های لاغری به جای مصرف گوشت تجویز می گردد.
این محصول پس از شستشو و پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده روده گوسفند و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
روده گوسفندی که از دو قسمت بزرگ و کوچک تشکیل شده است، در ایران و خیلی از کشور های دنیا هم مصرف خوراکی دارد، وهم مصرف دارویی و صنعتی.
این محصول در ابتدا شستشو و پاکسازی می شود، بعد نمک سود می گردد و در انتها منجمد و بسته بندی می شود.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده شیردان گوسفندی و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
شیردان بخش چهارم و قسمت اصلی معده نشخوار کنندگان مانند گاو و گوسفند می باشد، که در دنباله ی روده قرار گرفته است.
شیردان گوسفند در بسیاری از کشور های آسیایی مثل ایران و چین مصرف خوراکی دارد.
این محصول پس از شستشو و پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
قسمت بالای استخوان پای گوسفند است.
پاچه گاو بسیار لذیذ است و در ایران و بسیاری از کشورهای جهان مصرف خوراکی دارد.
پاچه گوسفندی که چربی، پروتئین و کلسیم بالایی دارد، بعد از شستشو و تکه شدن، چربی زدایی میشود و تمام ضایعات آن گرفته می شود، سپس منجمد و بسته بندی می شود.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده کله گوسفند و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
کله گوسفند در ایران و بسیاری از کشورهای خاورمیانه مصرف خوراکی دارد.
روش طبخ آن در کشورهای مختلف تقریبا مشتبه بوده و برای تحکیم استخوان خاصیت درمانی دارد.
این محصول پس از پاکسازی دقیق منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده سیرابی گوسفند و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
یک بافت عضلانی خوراکی از معده گوسفند می باشد، که در بسیاری از مناطق دنیا مصرف خوراکی دارد، همچنین در درمان کم خونی و زخم معده بسیار موثر است.
این محصول هم به صورت پخته و هم به صورت خام بنا به سفارش مشتری موجود است و بعد از شستشوی دقیق و کامل، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده سیرابی گوسفند و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
یک بافت عضلانی خوراکی از معده گوسفند می باشد، که در بسیاری از مناطق دنیا مصرف خوراکی دارد، همچنین در درمان کم خونی و زخم معده بسیار موثر است.
این محصول هم به صورت پخته و هم به صورت خام بنا به سفارش مشتری موجود است و بعد از شستشوی دقیق و کامل، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده دنبه گوسفند و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
دنبه همان چربی گوسفند است که در بسیاری از کشورها از جمله ایران، مصرف دارویی یا خوراکی دارد.
این محصول پس از پاکسازی، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
دنبلان گاو به بیضه گاو گفته میشود
غدهای سفید و پر از چربی است. در خاورمیانه و کشورهای مدیترانهای دنبلان را به عنوان خوراک تهیه میکنند.
در برخی نقاط دنیا این تصور وجود دارد که خوردن دنبلان باعث پرپشت شدن موی صورت (ریش و سبیل) می گردد، اما این مسئله از نظر علمی ثابت نشده است.
این محصول پس از پاکسازی و شست و شوی دقیق ، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده دم گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
دم یا دملالچه یکی از 5 مهره کمری میباشد و بسیار دیرپز میباشد. دمبالچه در برخی نقاط دنیا مصرف خوراکی دارد.
این محصول پس از پاکسازی و شست و شوی دقیق ، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده چربی گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
خواص چربی گاوی یا خواص شحم گاو برای سلامتی بدن بسیار است.
از جمله خواص چربی گاو یا خواص شحم گاو میتوان به آب کردن چربی های زیر شکم ، رشد عضلانی بدن ، تناسب اندام ، منبع تولید انرژی و توان بسیار عالی و تقویت کننده بودن سیستم دفاعی بدن اشاره کرد که بسیار هم عالیست.
این محصول پس از پاکسازی و شست و شوی دقیق ، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده طحال گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
طحال از پولپ سفید و پولپ قرمز تشکیل شدهاست. پولپ سفید ماهیت لنفوییدی دارد و حاوی قسمتهای مملو از بافتهای خون میباشد
این محصول پس از پاکسازی و شست و شوی دقیق ، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده ریه گاو و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
یکی از خواص ریه یا جگر سفید اینست که ریه حاوی ویتامین D,E می باشد. پس از مهمترین خواص ریه یا جگر سفید ، رشد استخوان و رفع پوکی استخواناست.
این محصول پس از پاکسازی و شست و شوی دقیق ، منجمد و بسته بندی می گردد.
تماس بگیرید
مدت ماندگاری 6 ماه پس از تولید
پاراج پروتئین تامین کننده و صادرکننده لب و سایر آلایشات دامی از آسیا و اروپا به چین
لب های گاو ضخیم بوده و لب بالایی، سنجابی بر روی لب پایینی قرار گرفته. فضای بین فک گاو در تمام طولش محدب است و از یکدیگر باز می باشد. گوشت لب این حیوان در بعضی کشورها مصرف خوراکی دارد. این محصول پس از پاکسازی دقیق و شستشو، منجمد و بسته بندی می شود.
این محصول پس از پاکسازی و شست و شوی دقیق ، منجمد و بسته بندی می گردد.
شرکت پروتئین پاراج ایرانیان در سال 1384با هدف تسریع و تسهیل مبادلات بازرگانی میان کشور جمهوری اسلامی ایران و کشورهای آسیایی و اروپایی ارائه خدمات به تولیدکنندگان، تجار، بازرگانان و سرمایهگذاران تأسیس گردید. در ابتدا شرکت پروتئین پاراج ایرانیان نخستین تجربهی کاری خود با تجار چینی را آغاز که حاصل آن ایجاد اعتماد دو جانبه میان ایران و چین شد.
امروزه برند پروتئین پاراج ایرانیان یکی از با کیفیت ترین محصولات غذایی و دارویی در چین، تایلند، تایوان و .... میباشد. با چنین نگاهی و با ممارست و تلاش بیوقفهی همکارانمان توانستیم بر مشکلات پیروز شده و عبور از آزمونهای فنی و آزمایشهای سازمان دامپزشکی کل کشور، کارخانه فرآوری آلایش دام و طیور را در کشور راهاندازی کنیم و در فاز نخست شاهد صادرات سالانه بین 1000 تن تا 12000 تن آلایش دامی به کشور چین باشیم. شرکت پروتئین پاراج ایرانیان با هدف گسترش صادرات محصولات آلایش خوراکی، کارخانهی دیگری در کشور همسایه راه اندازی نمود.
در طی سالهای بعد با توسعه توانمندی های شرکت پروتئین پاراج ایرانیان، مدیریت این شرکت انواع آلایش غیرخوارکی دام را نیز به سبد محصولات خود اضافه نمود. بدین ترتیب این شرکت موفق به کسب عنوان صادرکننده برگزیده استان سمنان همچنین کاندید صادرکننده نمونه سال کشوری گردید.
شرکت پروتئین پاراج ایرانیان با وجود تحریمهای سنگین و پیچیده در بخش صنعت علیه جمهوری اسلامی ایران توانسته است طی سالهای گذشته همواره مسیر رشد و بهبود بهرهوری خود را حفظ کند و کمکی به ارز اوری به میهن عزیزمان باشد.
تلفن دفتر: 02122884648-02122884649
آدرس کارخانه: کیلومتر 45 جاده امام رضا، شهرک صنعتی پایتخت
تلفن: 02334573341-0233457334
فکس: 02334573348-02334573340
09124779962-09121909167
پروتئین ایرانیان
تلفن دفتر: 02122884648-02122884649
آدرس: جاده 45 کیلومتر از امام رضا، پایتخت شهرک صنعتی
تلفن: 02334573341-0233457334
فکس: 02334573348-02334573340
نظرات